MAANDAG - VRIJDAG

09.00 - 17.30 UUR

Webhosting voor de opticien

Wat is webhosting?

Globaal gezegd gaat het er bij webhosting om dat je niet zelf investeert in de benodigde opslagruimte voor een eigen website, e-mail-accounts van je medewerkers of softwaretoepassingen. Dat is met name belangrijk voor kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties van vergelijkbare grootte. Waarom zou het midden- en kleinbedrijf of bijvoorbeeld een kleine onderwijsinstelling of een non-profitorganisatie eigen IT-specialsten in dienst moeten hebben?

De voordelen voor jou

Wij hebben veel relaties binnen de branche waardoor koppelingen makkelijk gemaakt kunnen worden. Doordat we dicht op de optiekmarkt zitten kunnen we je gemakkelijker helpen bij het creëren van site die matcht met je doelgroep.

Onze webhosting service bespaart jou tijd door het overnemen van diverse taken en is voor het gemak met vrijwel alle softwarepakketten te koppelen. 

Voor € 24,95 per maand exclusief BTW zorgen voor opti-malisatie en een website op maat. De deal is speciaal voor de opticiens aangezien dit pakket rekening houdt met de  wensen specifiek voor deze groep. Daarnaast wordt er nadrukkelijk gebruik gemaakt van de bedrijven hieronder weergegeven. Hun softwarepakketten sluiten aan bij de systemen van de opticien.