MAANDAG - VRIJDAG

09.00 - 17.30 UUR

ICT-diensten voor regio Rotterdam

Wij verlenen ICT-diensten voor regio Rotterdam. Met de IT-dienstverlening van View on IT uit Moordrecht, nabij Rotterdam, haal je de beste ICT-diensten jouw bedrijf binnen. Wij hebben een ruim aanbod aan diensten om uit te kiezen. Op deze pagina vind je een opsomming.

Ons bedrijf uit Moordrecht schakel je in voor ICT-diensten en IT-dienstverlening in regio Rotterdam

View on IT is een ervaren ICT-bedrijf. Wanneer je onze experts uit Moordrecht inschakelt voor onze IT-dienstverlening, heb je de beste ICT-diensten uit de omgeving van Rotterdam in huis gehaald. Onze diensten zijn als volgt:

Actieve PC / Server Monitoring

Met onze monitoringsdiensten bieden wij je een 24/7 support tool. Hiermee kunnen we direct ingrijpen bij problemen in je ICT-omgeving. Daarnaast rapporteert het systeem onze servicedesk proactief als hardware begint te falen en reageren wij proactief op problemen.

Antivirus

Antivirus is tegenwoordig erg belangrijk. View on IT levert daarom een betrouwbare en snelle antivirusoplossing om al je systemen veilig te houden. Onze antivirusdatabase wordt zeer regelmatig bijgewerkt en zorgt ervoor dat virussen geen kans meer krijgen.

Microsoft Office 365

Met Office 365 beheer van View on IT ben je altijd en overal verzekerd van je mail. Je mail wordt namelijk realtime gesynchroniseerd tussen al je apparaten, zoals je mobiel, tablet, pc of laptop. Zo heb je altijd en overal je e-mail en agenda up-to-date en bij de hand.

Internetaansluitingen

View on IT levert diverse internetoplossingen. Doordat wij vele contracten hebben met diverse partners, leveren wij op elke locatie een passende internetverbinding, ook als dit voor reguliere internetaanbieders niet mogelijk is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Online Back-up

Onze online back-upoplossingen zorgen ervoor dat je data nooit meer verloren gaat. Zo kun je zorgeloos werken en zorgen wij ervoor dat al uw gegevens veilig staan opgeslagen in een beschermde omgeving in Nederlandse datacentra.

Online Storage

Wil je jouw gegevens delen met al je collega`s, zowel onderweg als op kantoor? Dat kan met Online Storage van View on IT. Deze oplossing zorgt ervoor dat al uw data gesynchroniseerd wordt tussen alle aangemelde apparaten. Samen werken wordt zo écht samenwerken.

Online Werkplek

Mijndesktop.nu is onze online werkplekoplossing. Met een online werkplek en werkplekbeheer van ons bedrijf werk je zoals je op een vaste werkplek gewend bent. Zo kun je altijd en overal werken aan je bestanden, email en data. Werken is nooit makkelijker geweest!

Responsive Web Design

Als je jouw website laat bouwen door ons, bouwen we deze website altijd gelijk responsief en voor alle internetbrowsers. Hierdoor is je website direct geschikt voor alle apparaten en wordt deze op elk schermformaat netjes weergegeven.

Service Level Agreements (SLA)

Wil je zeker zijn van een snelle response en direct geholpen worden? Met ons Service Level Agreement heb je altijd voorrang op onze servicedesk en helpen wij je gegarandeerd binnen de gestelde termijn. Vertrouw op de ICT diensten en IT-dienstverlening van onze experts in Moordrecht, nabij Rotterdam.

Systeembeheer

We leveren systeembeheer in diverse vormen. Wij werken ondersteunend naast je IT’er in dienst of nemen het gehele beheer van je over. Zo nemen we naast het werk ook de zorgen uit handen en heb je meer tijd en ruimte om te ondernemen.

VoIP Telefonie

Met VoIP Telefonie bieden wij je een stabiel online VoIP-platform waarmee je altijd bereikbaar bent met alle mogelijkheden van normale telefonie, zoals keuzemenu’s, voicemails, wachtrijen, fax-to-mail en onbeperkt bellen, maar dan goedkoper. Dit is weer een van de grote voordelen van de ICT-diensten en IT-dienstverlening van ons bedrijf in Moordrecht, nabij Rotterdam.

Webhosting

Bij View on IT kun je naast het bouwen van je website ook terecht voor het hosten ervan. Door ons gehoste websites zijn voorzien van een regelmatige back-up en de meest recente updates. Wil je je domein(en) alleen registreren? Ook dat is mogelijk!

Webshops

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het bouwen van je website, maar ook voor het bouwen van een webshop. Bespreek met ons je eisen en wensen en wij zetten de webshop neer die jouw business online brengt.

Websites

Ben je op zoek naar een nieuwe website of is je website aan vernieuwing toe? We hebben diverse experts in dienst die in overleg met jou een website bouwen zoals jij deze wenst. Indien je dat wenst, maken we met een van onze partners een grafische schets, welke we compleet nabouwen indien je akkoord bent.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat heb je aan een website als deze niet gevonden wordt? View on IT zorgt voor een zoekmachinevriendelijke website zodat zoekmachines zoals Google de website optimaal kunnen lezen om daarmee je vindbaarheid te vergroten.

Kies voor de experts uit Moordrecht, bij Rotterdam, voor uitstekende ICT-diensten en IT-dienstverlening

View on IT uit Moordrecht, bij Rotterdam is hét bedrijf om in te schakelen dankzij de geweldige ICT-diensten en IT-dienstverlening. Wij voorzien je van het beste advies voor de ICT en IT van jouw bedrijf. Je bereikt ons door te bellen naar 0182 – 768 016 of door ons contactformulier in te vullen. Je kan ook een e-mail sturen naar support@viewonit.nl. Via deze wegen vraag je een offerte aan of stel je al je vragen over onze ICT-diensten en IT-dienstverlening vanuit Moordrecht, nabij Rotterdam.