MAANDAG - VRIJDAG

09.00 - 17.30 UUR

Diensten

Actieve PC / Server Monitoring

Met onze monitoringsdiensten bieden wij je een 24/7 support tool. Hiermee kunnen we direct ingrijpen bij problemen in jullie ICT omgeving. Daarnaast rapporteert het systeem onze servicedesk pro-actief als hardware begint te falen en reageren wij pro-actief op problemen.

Antivirus

Antivirus is tegenwoordig erg belangrijk. View on IT levert daarom een betrouwbare en snelle antivirusoplossing om al jouw systemen veilig te houden. Onze antivirusdatabase wordt zeer regelmatig bijgewerkt en zorgt ervoor dat virussen geen kans meer krijgen.

Microsoft Office 365

Met Office 365 van View on IT ben je altijd en overal verzekerd van je mail. Je mail wordt namelijk realtime gesynchroniseerd tussen al je apparaten (mobiel, tablet, pc of laptop). Zo heb je altijd en overal je e-mail en agenda, up-to-date, bij de hand.

Internetaansluitingen

View on IT levert diverse internetoplossingen. Doordat wij vele contracten hebben met diverse partners, kunnen wij op elke locatie een passende internetverbinding leveren. Ook als dit voor reguliere internetaanbieders niet mogelijk is. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online Back-up

De Online Back-upoplossingen van View on IT zorgen ervoor dat jouw data nooit meer verloren gaat. Zo kan jij zorgeloos werken en zorgen wij ervoor dat al jouw gegevens veilig staan opgeslagen in een beschermde omgeving in Nederlandse datacentra.

Online Storage

Wil je jouw gegevens delen met al je collega`s, zowel onderweg als op kantoor? Dat kan met Online Storage van View on IT. Deze oplossing zorgt ervoor dat al jullie data gesynchroniseerd wordt tussen alle aangemelde apparaten. Samen werken wordt zo echt samenwerken.

Online Werkplek

Mijndesktop.nu is de online werkplekoplossing van View on IT. Met een online werkplek van View on IT werk je zoals je op een vaste werkplek gewend bent. Zo kun je altijd en overal werken aan jouw bestanden, email en data. Werken is nooit makkelijker geweest!

Responsive Web Design

Als je jouw website laat bouwen door View on IT, bouwen we deze website altijd gelijk responsive en voor alle internetbrowsers. Hierdoor is jouw website direct geschikt voor alle apparaten en wordt deze op elk schermformaat netjes weergegeven.

Service Level Agreements (SLA)

Wil je zeker zijn van een snelle response en direct geholpen worden? Met een Service Level Agreement van View on IT heb je altijd voorrang op onze servicedesk en helpen wij je gegarandeerd binnen de gestelde termijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Systeembeheer

View on IT levert systeembeheer in diverse vormen, wij kunnen ondersteunend werken naast jullie IT`er in dienst of het gehele beheer van je overnemen. Zo nemen we naast het werk ook de zorgen uit handen en heb je zelf meer tijd en ruimte om te ondernemen.

VoIP Telefonie

Met VoIP Telefonie van View on IT bieden wij jou een stabiel online VoIP-platform waarmee jij altijd bereikbaar bent. Met alle mogelijkheden van normale telefonie, zoals keuzemenu`s, voicemails, wachtrijen, fax-to-mail en onbeperkt bellen, maar dan goedkoper.

Webhosting

Bij View on IT kan je naast het bouwen van je website ook terecht voor het hosten ervan. Door View on IT gehoste websites zijn voorzien van een regelmatige back-up en de meest recente updates. Je domein(en) alleen registreren? Ook dat is mogelijk!

Webshops

Bij View on IT kan je niet alleen terecht voor het bouwen van je website, maar ook voor het bouwen van je webshop. Bespreek met ons je eisen en wensen en wij zetten de webshop neer die jouw business online brengt en volledig is opgezet zoals jij dat wilt.

Websites

Ben je op zoek naar een (nieuwe) website? View on IT heeft diverse experts in dienst die in overleg met jou een website bouwen zoals jij hem wenst. Indien je dat wenst kunnen we met een van onze partners een grafische schets maken, welke we compleet nabouwen indien je akkoord bent.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat heb je aan een website als deze niet gevonden wordt? View on IT zorgt voor een zoekmachinevriendelijke website zodat zoekmachines zoals Google de website optimaal kunnen lezen om daarmee je vindbaarheid te vergroten.