MAANDAG - VRIJDAG

09.00 - 17.30 UUR

ICT Advies

Persoonlijk en pragmatisch ICT advies

Wanneer je View on IT om ICT advies vraagt, komen we bij je langs voor een gesprek om je wensen in kaart te brengen en eventuele problemen te inventariseren. Zo kunnen wij vervolgens maatwerk leveren en ervoor zorgen dat je computers (of dat nu Mac’s of Windows-machines zijn) optimaal integreren in het netwerk. We creëren een stabiele en goed beveiligde automatiseringsomgeving met oog voor de workflows binnen je organisatie.

View on IT installeert

View on IT pakt de implementatie van je nieuwe ICT omgeving, of de overgang van Apple naar Windows of van Windows naar Apple, projectmatig aan. We beginnen met een technische inventarisatie en het opstellen van een plan van aanpak. Als de installatiewerkzaamheden zijn voltooid sluiten we het project af met een training en nazorg, zodat we je wegwijs kunnen maken in de nieuwe situatie. Door de gecentraliseerde inrichting zijn de kosten van de uitrol van nieuwe software relatief laag. Nieuwe versies van applicatiesoftware (zoals Microsoft Office of Adobe CS) kunnen efficiënt vanuit de server worden uitgerold. Deze gestructureerde aanpak verzekert je van een soepele overgang naar een stabiele, vernieuwde ICT omgeving.

View on IT beheert

Afspraken over de kwaliteit van dienstverlening voor het beheer en onderhoud van de nieuwe ICT omgeving worden vastgelegd in een overeenkomst. Hierin worden de werkafspraken en verantwoordelijkheden beschreven. Voorbeelden hiervan zijn afspraken over de respons- en oplostijden. Maar ook de manier waarop wij assisteren indien er vragen zijn. View on IT kan een grote stabiliteit garanderen in verband met de uniforme inrichting van de ICT infrastructuur.
We rapporteren regelmatig, zodat je altijd op de hoogte bent van de situatie. Daarnaast wordt er frequent overleg gevoerd over de dienstverlening en de strategische ontwikkeling van de ICT infrastructuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden die View on IT jouw bedrijf kan bieden? Neem dan contact met ons op!