MAANDAG - VRIJDAG

09.00 - 17.30 UUR

Actieve PC / Server Monitoring

Systeembeheer is de ruggengraat van de IT dienstverlening. Regelmatige controles op servers, netwerk en werkstations, preventief beheer en ondersteuning bij incidenten behoren tot de primaire taken van de beheerder. Die richt zich in zijn taken op de beveiliging, beschikbaarheid en performance van de IT infrastructuur. Zo kan de gebruiker zich zonder zorgen bezighouden met zijn of haar primaire taken. Dit vergt continu toezicht en aandacht, maar dat kost tijd en geld, veel tijd en geld!

Actieve PC / Server Monitoring is de verzamelnaam voor oplossingen die systeembeheerders van professionele IT dienstverleners in staat stellen om hun taken proactief, geautomatiseerd en rond de klok uit te voeren. Zodat zij tijd kunnen besparen en hun klanten de beste dienstverlening tegen de beste prijs kunnen leveren. Actieve PC / Server Monitoring is in feite de gereedschapskist voor systeembeheerders en vandaag de dag niet meer weg te denken uit de professionele IT dienstverlening. Zowel op incident- en uurbasis (break-fix) of op resultaatbasis tegen een vaste prijs (managed services) wordt geleverd.

Voordelen van Actieve PC / Server Monitoring

  • Dagelijkse veiligheidscontroles;
  • 24/7 Monitoring;
  • Patch en update management;
  • Externe toegang tot apparaten;
  • Taakautomatisering;
  • Alerting & Reporting.

Veel gebruikte oplossingen

  • Back-up;
  • Antivirus.

Automatisering leidt tot hogere kwaliteit en lagere kosten

Systeemcontroles en beheerstaken die systeembeheerders altijd al periodiek uitvoerden worden door monitoring & task automation in feite geautomatiseerd, waardoor deze grondiger, betrouwbaarder en regelmatiger uitgevoerd worden. Problemen worden daardoor voorkomen of vroegtijdiger ontdekt en sneller verholpen, vaak al voordat gebruikers er hinder van hebben. Dit verhoogt de kwaliteit van dienstverlening, maar zorgt tegelijkertijd voor een ingrijpende tijd- en kostenbesparing. Bovendien neemt Actieve PC / Server Monitoring vooral de repetitieve taken uit handen van de systeembeheerder. Waardoor die zich bezig kan houden met uitdagende taken op zijn of haar werk- en denkniveau.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze actieve PC / Server monitoring? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op!

Contact
Bezig met versturen